Последни новости

Меѓународен саем за градежништво

Објавено на 07 Април 2015

Почитувани клиенти,

Ве покануваме да не посетите на Меѓународниот саем за градежништво во Белград, кој ќе се одржи од 15-19 Април 2015-та година.

На изложбениот простор 2132 во Хала-2 ниво-Б ќе изложиме производи од стандардната производствена програма на Конти Хидропласт и Интер Констракшн.

Покрај стандардната производствена програма, ќе ги промовираме и најновите еколошки производи од полиетилен и полипропилен, произведени по најновите технологии со сите важечки интернационални стандарди за квалитет.

 

Публикација

Објавено на 07 Април 2015

Комората на овластени инжињери на Република Македонија , своето редовно издание на списанието ПРЕСИНГ, бројот 23, го посвети на правилното искористување на изворите на енергија и понудените мерки за енергетска ефикасност, кои ќе доведат до ценовна стабилност и сигурност во снабдувањето со енергија.
Во овој број може да ја прочитате статијата на Дипл. инжињер технолог на Конти Хидропласт, г-ѓа Гордана Манолева , посветена на "Производството на цевки за транспорт на гас"

(страна 60-64)

 

Дренажни цевки

Објавено на 06 Април 2015
     
  drain pipe
pdf buttonDownload
 
 

Нови производи

ЕНЕРГЕТСКИ КАБЛИ   ПЕ 100 РЦ
duct cables
pdf button 
Download
  pe 100_rc
pdf button Download
ИНТЕРХОЛ-ШАХТИ   КОНТИ КАН СПИРАЛ
interhol sahti_th_mk
pdf button 
Download
  konti kan_spiral_new
pdf button 
Download
Logo-IQNet DVGW Logo IGH Logo REGLOGO ExACT logo PAS 5